Rob is Plop

rob is plopRob de Nijs, Winston Post en Bas Muijs maken hun opwachting in de nieuwe familiefilm Plop Wordt Kabouterkoning. De Nijs speelt de rol van Kolonel, Post en Muijs spelen de kabouters Stoef en Snoef.

De 68-jarige De Nijs hoefde niet lang na te denken voor hij tekende. “Het acteren is mij niet vreemd”, zegt de zanger.

“Begin jaren zeventig heb ik natuurlijk in de kinderseries Kunt U Mij de Weg Haar Hamelen Vertellen Meneer en Oebele gespeeld. Daar denk ik nog altijd met veel plezier aan terug. Ik heb er dan ook veel zin in en kan niet wachten tot de film uitkomt.”

Gemakkelijk

 

Ook voor de 38-jarige presentator Post was de beslissing gemakkelijk. “Zeker toen ik het script las, begreep ik dat ik dit gewoon moest doen. Toen ik hoorde dat vriend en collega Bas Muijs mijn medespeler zou worden was de cirkel rond.”

“Als acteur moet je veelzijdig kunnen zijn”, zegt de 34-jarige acteur Muijs. “Geweldig om nu eens een kabouter te mogen spelen. En dan ook nog bij de bekendste kabouterfamilie! Een prachtige ervaring die ik niet zal vergeten.”

Koning

 

In Plop Wordt Kabouterkoning gaat Plop met zijn plopkoeken naar het hof om ze aan de koning aan te bieden. Eenmaal aangekomen blijkt de koning te zijn vertrokken. Iedereen wacht al tijden op de nieuwe koning, en iedereen ziet Plop per ongeluk aan voor het nieuwe staatshoofd.

De film verschijnt in april in de bioscoop.


LUISTER BIEK

Biek Stream mp3
Biek Stream AAC+

Peau verrast de crewPeau verrast de crew

Peau heeft zich op kerstavond traditioneel weer verkleed… meer »

Biek vanaf voorjaar 2013 back on air.Biek vanaf voorjaar 2013 back on air.

Biek komt zeker terug. Op dit moment wordt er achter de… meer »

Arjen Ederveen had liever gesprongenArjen Ederveen had liever gesprongen

Arjen Ederveen had liever van de hoge duikplank gesprongen… meer »