B.R.R. Weer op reis

Biek! radio. De enige echte zeezender van Nederland kiest in September wederom het ruime sop. Waar landmasten spontaan in brand vliegen en omvallen houdt de B.R.R. zich staande, als het moet in windkracht 10. Zoals gezegd, in september opnieuw een reis, deze keer gaan we richting Engeland om daar de legendarische uitzendingen te evenaren van stations als Caroline en Radio Atlantis. Vanaf september zullen er ook weer nieuwe programma’s te horen zijn, ook gepresenteerd!. Dus blijf ons volgen en luister. Belangrijker nog, zet een link op je facebook, stel ons in op je smartphone en vertel het ook aan anderen. Biek! radio. Het eigenwijze station waar alles nét een beetje anders is.


LUISTER BIEK

Biek Stream mp3
Biek Stream AAC+

Peau verrast de crewPeau verrast de crew

Peau heeft zich op kerstavond traditioneel weer verkleed… meer »

Biek vanaf voorjaar 2013 back on air.Biek vanaf voorjaar 2013 back on air.

Biek komt zeker terug. Op dit moment wordt er achter de… meer »

Arjen Ederveen had liever gesprongenArjen Ederveen had liever gesprongen

Arjen Ederveen had liever van de hoge duikplank gesprongen… meer »